sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Ja sit puff se häviää ku tuhka tuuleen



Tänään käytiin sdpllä skabailemassa kahden startin kera. Kovasti nollia ooteltiin ja haluttiin mutta meidän hylkyputki näköjään vaan jatkuu ja jatkuu nimittän tuplahylyllä. Oli meinaan 7. hylky putkeen:) Tuomareina olivat Johanna Nyberg ja Asko Jokinen. Radat oli aika peruskauraa mutta tänään ei napannu ollenkaan. Luulin ennen kummallekkin radalle menoa että Sanissa ois energiaa ja vauhtia niinku aina ennen. Tänään oli kyllä sellanen lahnakisapäivä ettei koskaan oo ollu.
Agiradalla Sani juoksi putkesta ohi varmaan vilkaseen tuomaria tai ratatyöntekijää ja lopussa meni renkaan ohi ja siitä hylky. En oikein muuta muista muutakun että hidasta oli!
Hyppyradalla Sani ei lähteny mukaan ekalla käskyllä. Heti toinen hyppy oli takaakierto joka levis koska ratatyöntekijöitä pitää Sanin mielestä käydä kiittämässä olemassaolostaan. Sitte vasta alko käymään kone pienen puudelin päässä. Päästiin hyvin rataa eteenpäin tai ainakin siihen asti että olin myöhässä ohjaamaan jotain ohjauskuviota jonka nimeä en nyt muista ja oli ihan oma moka että Sani hyppäs jo seuraavan hypyn ja hyl. Loppusuoralla Sani pääs vasta vauhtiin.
Taas vähän turhat kisat meidän osalta muutta suunta vaan ylöspäin!

2 kommenttia: