tiistai 31. tammikuuta 2012

Freeze

Mulla jääty broilerinfileleikkeetkin taskussa kun me oltiin Sanin kanssa lenkillä! Nonii olipa kaunis alotus. Tänään kun pääsin koulusta meinasin jäätyä matkalle ja mietin ettei tänne ulos voi enää tulla. Noh sitten kun pääsin kotiin, puin paljon päälle ja löysin itteni, koiran ja kameran ulkoo? Me alotettiin tänään tänvuoden järvelläjuoksu kausi! Kaikista äitin varotuksista huolimatta me mentiin järvelle kun näin että siellä on jo paljon jälkiä. Me mentiin aika rantaa pitkin ku en vielä uskaltanu mennä keskemmälle jäälle. Jospa viikonloppuna sitte. Jääty siellä sormetkin aika ajoin kun säädin kameran kanssa. Siellä on kyllä ihan älyttömän kivan näköstä kun puut on kuuran peitossa(: Meillä oli mukava lenkki ja ei tullu ees kylmä! Taas mä hoen ittelleni että se on pukeutumiskysymys piippiip. Mutta ei se enää 30 asteen pakkasessa oo. Sillon on kylmä kaikilla. Uus Sanin takki on ollu tosi hyvä. Se ei tipu sen päältä ollenkaan eikä sitä tarvii korjailla juur ollenkaan!. Huomenna taas reenaan ja toivottavati ei oo sitä luvattua -25!

3 kommenttia:

  1. huomenna sitten vähintään 40 min ennen reenejä paikalla nii otetaan kunnon alkuverkat! ;D eli syväjäädytään...

    tieks sä miten mun sydän hypähti ku näin tän kuvan :D ku mietin viliä tossa sanin paikalla ja toi katse "tonnehan olis kiva lähtee seikkaileen.." Mutta Sani on niin kiltti ja hieno ettei sille tuu pieneen mieleenkään ;)

    VastaaPoista
  2. Olipa jälleen kiva postaus. Kiitos taas upeista tunnelmallisista kuvista. Ilo katsella ja lukea sinusta koirasi kanssa. :)

    VastaaPoista
  3. suvi onneks me ei syväjäädytty:D ja voin vaan kuvitella tunteen :D
    anonyymi: kiitos ja kiitos paljon itsellesi kun jaksat lukea(:

    VastaaPoista