sunnuntai 5. helmikuuta 2012

tsirbula

Takana taas yks rento viikonloppu! En tehny oikeestaan mitään hyödyllistä vaikka oikeestaan tein kaikkee ihan älyttömän paljon. Kävin eurokankaassa ostamassa erilaisia fliissejä että voin tehä Sanille niistä leluja kun edelliset on jo aika loppuun palaneita ja yhen teinkin jo, josta kuva lopussa. S rakastaa noita leluja ihan älyttömästi. Ne varmaan on sen mielestä kivan tuntusia suussa ku ne on niin pehmeitä. Ne käy meillä hyvin palkkana. Jos jollain on kiinostusta noista eikä ite halua tehä niin mä kyllä teen niitä ihan mielelläni että ilmoitelkaa vaan(: Sitte sain väännettyä loppuun mun omatekemän takin Sanille kanttaamalla siihen reunat ja nyt se on jo aika siistin näkönen! Kuva siitäkin alempana.(:
 Sanin kanssa ollaan käyty viikonlopun aikana monta kertaa juoksemassa jäällä mutta tänään sillä alko tuleen verta etutassusta. Missä lie sen satuttanu mutta ei se ollu siitä moksiskaan. Pitää varmaan nyt pari seuraavaa päivää tehä pelkkiä tylsiä hihnalenkkejä ettei haava pahennu.
Kongi on ollu tän viikonlopun kova sana. Nytten kun toista kertaa valeraskauksen jälkeen annettiin  sille sen omat lelut takasin niin keksin että se vois purkaa energiaansa siihen kongii. Monta kymmentä kertaa oon sille nyt lisänny herkun sinne sisälle kun se saa ne nykyään jo tosi nopeesti pois sieltä. Pitäis hankkia vähän lisähaastetta(; Tiistaina mulla onneks vaihtuu jakso ja elämä helpottuu huomattavasti. Huomenna viimenen koe vielä siihen pitäis jaksaa panostaa. Nyt vielä vaalijännitystä!

pyydän anteeksi kuvalaatua



7 kommenttia:

  1. maksamakkara ja sulatettu juusto on hyviä kongissa jos et oo vie koittanu :D vili ei ainakaa saa niitä heti pois

    ihania kuvia! :) osaisimpa mäki tehä tollasia takkeja ja kaikkee :D

    VastaaPoista
  2. Heh - mä just etin kissojen ja koirien kanssa tommosia punottuja leluja mutta kun ei löytynyt niin kerkesin ostaa narupalloja tilalle...

    VastaaPoista
  3. suvi: jeejee! kiitos tiedosta(: ja kiitos ja kyllä sä osaisit:D
    veera: nyyh olin myöhässää:(

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia, ihana Sani :). Laittasiks mulle mailiin joitakin hyviä kuvia Sanista, niin voisin maalata sen taulun, jonka oon luvannut (Helmille + muille, joululahjaks.) Eli sellasii kuvia, joka ois kiva tauluna, koira erottuu taustasta jne. Laita vaikka pari vaihtoehtoo, mistä ois hyvä valkkailla :).

    VastaaPoista
  5. Moi,nyt näin minäkin teistä molemmista hienoja talvisia kuvia.Matti oli auttamassa.Kiitos!mummo

    VastaaPoista
  6. Miten sä teet noita "köysiä"? Mua kiinnostais tehdä noita itse :)
    En löytänyt netistä ohjetta, tai sitten en vaan osannu kattoa oikeasta paikasta..

    VastaaPoista
  7. Siihen tarvii 4 fleecesuiroa jotka pitää sitoo päästä kiinni. Sitten pitää käntää vastakkaiset suirot vastakkaisille puolille niin että niihin jää lenkit joista sitten pujotetaan ne kaks muuta suiroo niin että ne edelliset jää ns koukkuun sinne sisälle:D tää on tosi vaikeeta neuvvoo näin mutta jos haluat vielä enemmän neuvoa niin ota muhun lisää yhteyttä(:

    VastaaPoista