lauantai 22. syyskuuta 2012

Hörs ljud av tassar

Vähän jälkijunassa, käytiin 2 ja puoli viikkoo sitten tiistaina kisaamassa pari agistarttia tamskin tallilla. Tuomarina oli Asko Jokinen joka oli tehny aika simppelit ja suoraviivaiset radat. Ekalta radalta löyty keinu josta olin vähän huolissani kun se rämisee nii paljon. Radalla oli muut kontaktit ja muuten helposti ohjattava. Kävi kuitenkin niin että keinua edeltävällä hypyllä olin myöhässä ja Sani meni keinun sijasta moikkaamassa tuomaria. Se oli onneks nopee tervehdys ja päästiin jatkaan keinulle joka oli tooosi hidas. Mutta puudeli ei ainakaan kovin pelästyneeltä näyttäny mikä on pääasia. Loppurata suju ilman pahempia ongelmia ja maaliin päästiin yliaika vitosella ja sijoitus 5.
Toinen rata meni vähän saman kaavan mukaan, siinä oli pitkiä suoria joilla sai oikeesti juosta. Rata alko hypyltä tosi viistosti suoraan putkeen ja putkesta takasinpäin hypylle. Ratiksessa mietin paria eri alotustapaa mutta päädyin kuitenki yksinkertaisimpaan ohjaukseen jolla kerkesin myös hyvin seuraavalle hypylle. Radalta ei paljoa kerrottavaa, yks syy voi olla etten muista paljoa mitä siellä tapahtu  paitsi että kepeillä pelästyin paljon kun Sani juoksi täyttä vauhtia ekaan väliin hienosti vaikka luulin että se juoksi ohi. Ilmeisesti keinukin oli radalla sujunut ihan nätisti. Maaliin juostiin nollalla ja palkintojen jaossa meidät kuulutettiin voittajiksi! Sieltä lähti mukaan ensimmäinen LUVA ja vielä voitolla! Fiilis oli kyllä meillä kummallakin Suvin kanssa asian mukainen. Kiitos Stu kisaseurasta!
Oon ihan kokonaan unohtanu mainita että ostin Inovin agilitykengät. Niittenhän kanssa kävi niin että tilasin ensin erilaiset, mutta ne osottautukin liian isoiks mun jalkaan ja jouduin tilaamaan keltaharmaat juniorkokoiset..Hyvät ne kyllä on jalassa ja juokseminen tuntuu helpommalta!
Viimeviikonloppuna käytiin Takuilla juoksemassa kaks rataa joista ensimmäisellä kisattiin villakoirien mestaruuksista. Ei sieltä tarttunu mukaan kun 2 hylkyä. Mitä turhia selittelemään, radat ei ollu kovin vaikeita mutta tälläkertaa ei oikein napannu eikä ollu ihan meijän päivä. Ens vuonna sitten uudestaan!

Kuvat nuorten sm:eistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti