tiistai 16. lokakuuta 2012

Se olis sitte koira putkeen ja menoks!

Toissaviikon viinkoloppuna juostiin kaks starttia Jyväskylässä. Tuomarina oli meille tuttu Johanna Nyberg, joka oli tehny oikein mun mieleen olevat radat. A-radalla aattelin että kepit vetää Sania puoleensa enemmän kun putki, ja venyhän se putkeen meneminen aika paljon. Kepeille menin liikaa mukaan enkä antanu Sanin itte hoitaa vaikka se tulikin tosi lujaa putkesta. Hylky tuli siis kun S lähti kepittään takasinpäin. Putkeen irtoomiset oli hyviä ja käänty tosi hienosti hypyltä 11 seuraavalle. Puomin kontakti oli  ihan super, muistan kun katoin radalla että varmaat meilkein koski maata mutta silti oli kunnon onoff! Onneks sain palkattua heti kontaktin jälkeen kun oli niin hieno!
B-radalla Sani meinas heti alkuun tulla ihan nenälleen aalle. Otti kumminki hyvän kontaktin ja kun siitä sain vapautettua nii puudeli vetikin jo täyttä vauhtia suoraan esteelle (vaikka olin suunnitellu ratiksessa ettei niin tule käymään) ja siitä vielä muurille joka oli ihan eri suunnassa kun itte olin. Ei ollu kyllä minkäänmoista sanavaltaa enää siinä vaiheessa. Onneks tuli luo, sitten ohottelut ja jatkettiin rata loppuun. Keinu oli tosi paljon parempi kun edellisellä radalla ja kepit haki tosi hyvin lujastakin vauhdista. Sanilla oli vauhtia tosi paljon ja jouduin ihan puomin loppupuolella itte himmaileen ettei olis tullu läpi kontaktista. Pidin tarkotuksella vähän pidemmän aikaa kontaktilla ja otin itte rauhallisesti pari askelta ettei olis pinkassu siitä omille teilleen.
   
Vaikka kaks hylkyä tulikin niin fiilis oli tosi hyvä koska oli ehkä hienoimmat radat mitä me ollaan Sanin kanssa tehty. Ja tietysti kun Vili ja Suvi nousi kakkosiin ja voittonollalla! Kiitos matkaseurasta menee Veeralle, Saralle ja Suville! 
Tänään tehtiin valkussa pimeitä putkikulmia ja niihin irtoomista. Ihan yllätyin kuinka hyvin Sani haki putket. Tein keinua edeltävälle hypylle takaaleikkauksen ja sieltä irtos tosi hyvin keinulle. Pitkästä aikaa vedettiin rallia sunnutain reeneissä ja se toistu tänäänkin mutta vasta ekan kierroksen jälkeen. Enegrian puutetta ei oo pitkään aikaan ole ollut! Hyvä maku jäi reeneistä ja Saran tekemistä muffinsseista!

4 kommenttia: