tiistai 6. joulukuuta 2011

This is where I belong

 Sani oli mummilla nyt ekaa kertaa yötä ja se ei oiken malttanu nukkua meijän kanssa yläkerrassa vaan halus välttämättä mennä alakertaan nukuun ja oottaan äitiä joka oli yön kotona. Aluks se tuli ylös röhkivän possun kanssa ja ensimmäinen ongelma oli saada se possu siltä pois ettei se vingu sen perään...Piilotin kun se ei huomannu ja heti ku Sani tajus että se on poissa niin alko kauhee ettimine. No jonkunajan päästä näytin sille missä sen possu on ja otin sen possun sänkyyn ja koira tuli perässä. Otin Sanin makaan mun jalkojenväliin että se rauhottuis ja silittelin sen mahaa ja hetkessä se oli jo unessa. Sitte varovasti kävin itte nukkkuun. Hetken päästä se kumminkin hyppäs alas sängyltä ja juoksi alakertaan ja hain sen sieltä takasin. Tää toistu 3 kertaa kunnes luovutin ja kannoin sen sängyn alas. Sinne se sitte tyytyväisenä rauhottu ja kävi nukkuun. Ei toki aikasemmin mielessä käyny...
Vitsi mä tykkään kun tuli lunta! En vaan jaksanu enää sitä veden ja kuran määrää. Ootan niin sitä että pääsen tohon järven jäälle juokseen koiran kanssa. Mutta siihen menee kyllä vielä aikaa, toivottavasti ei kauaaa.
Olin sanin ja kameran kanssa tänään pihalla. Siitäkin huomaa kuinka se nauttii lumesta. Mutta istuminen ja makaaminen lumessa on inhottavaa! Se juoksi taloo ympäri pallo suussaan ja näytti ainakin että sillä oli kivaa. Mutta nyt linnanjuhlat(:






Toi pieni piste on JUPITER 

1 kommentti:

  1. oii ku sani söpöilee:)
    ja kainny kiekkokuninkaan linnassa olla pitää ;)
    -lelbi

    VastaaPoista