maanantai 9. huhtikuuta 2012

Kolmas kerta toden sanoo


Tänään oli agilityepikset sportdogparkissa ja nää kisat oli meijän kolmannet. Möllirata oli hyppis joka ei oo meille mikään ongelma Sanin hypptaitojen takia. Meillä oli 2 starttia. Sani pysy hyvin lahdöissä heti sen jälkeen kun oli käyny kurkkaamassa ekan esteen taakse. Oli aikeena lähtee koiran kanssa samaan aikaan mutta kun se pysy niin hyvin paikallaan, annoin ittelleni etumatkaa. S haki putkiin hienosti ja itte kerkesin juosta tarpeeks pitkälle aina.
Ekalta radalta HYL. Alku meni hyvin mutta sitte kun piti ohjata esteelle joka ei ollu linjassa edelliseen nähden nii  Sani rupes seuraan mua. Siinä sitten yritettiin pääästä esteestä yli. Loppurataan tuli kanssa juttu että Sani lähte seuraan mua eikä mun kättä.
Toiselta radalata 5 ja sillä sijotuttiin toisiksi! Video radasta alempana. Aika oli 35,61 ja oon tosi tyytyväinen! Vitonen tuli kun mutkaputken takana seiso kaks punatakkista miestä ja ne oli hurjan pelottavia. Videossa niitä ei tosin näy. Muuten sain korjattua virheet edelliseltä radalta. Kohta missä mennään esteet 7 8 ja 9 tuotti eniten harmaita hiuksia. Tarkotus oli ennen muuria persjättää mutta suju se noinkin. Rataan tutustumisessa jo päätin Essin kehottamana valssata ennen putkee ja tein sen näköjään aika raivokkaasti:D Ei siinä kauheesti ollu aikaa ylimääräseen. Valssaus oli nätimpi ekalla radalla.
 Kakkossija tuli aikamoisena ylläytksenä. Tässä tärisen vieläkin, en tiiä johtuuko kahvimäärästä mitä join aamulla. Mutta eiks nyt saa olla tyytyväinen(:

3 kommenttia: