maanantai 2. huhtikuuta 2012

Toivoo vielä jäljellä, kyllä se kesä tulee

Huhhuh taas mitä kiirettä. Huomenna onneks enä tän jakson viimenen koe ja sitten voi rentoutua. Eipäs voikkaan kun bilsanpäättötyön palautus torstaina, nooh sitä kerkee sitten ja onneks mulla ei oo enäää kun 5 aihetta kirjottamatta(: 
Asiaan. Ah ihana ilma! Viime keskiviikon reeneistä, meillä oli tosi kiva ja semmonen tän hetken piristysrata kiitos Essin! Siinä oli siis aikapaljon suoraa mutta silti siinä oli kaikki esteet keinua ja pöytää lukuunottamatta. Takaakierrot vielä hukassa eli ne nyt kotipuolella reenaukseen. Aattelin pitää Sani vireystason nyt ens maanantaihin niin matallalla kun voin eli suomeks käytän sitä pitkillä väsyttävillä lenkeillä ja keksin sille paljon tekemistä. Ja tähän kaikkeen on syy se että meinataan mennä ensviikon maanantaina sdpn mölleihin. Toivon että se jaksaa siellä keskittyä mun ohjaamiseen (joka on erityisen kaunista tällähetkellä) ja että se pysyis lähdössä yhtä hyvin kun viimeks siellä samassa paikkaa. Mutta se nähdään sitten.
Vihdoin sain tätä seuraamista pienen pätkän. Hyppelehtimistä havaittavissa lähdössä ja käännöksessä se on aika kaukana musta. Siinä siis vielä reenaamista. Video on siis otettu eilen illalla. Ei tässä muuta kesää odotellessa....

2 kommenttia: