maanantai 23. huhtikuuta 2012

Reeniä reenin perään

 Oltiin Suvin kanssa tänään tokoilemassa meijän läheisellä kentällä. Ilma oli ihan superhyvä ja meillä oli tosi mukavaa vaikka olikin vähän vauhtia ja vaarallisia tilanteita:D Me otettiin lähes kaikkia ALO-liikkeitä. Jopa 2 minuutin paikkamakuu suju ongelmitta! Seuruu junnaa samassa kohtaa kun aina ennenkin ja sitä pitäis vaan jaksaa hinkata. Juoksuosuudessa Sanilla pysy kylläkin etutassut maassa hienosti vuorotellen, kun ennen kumpikin on ollu yhtäaikaa ilmassa! Saatiin ehkä yks onnistunu hyppy. En aijo reenata sitä käskemällä Sania perusasentoon liikkeen jälkeen koska se alkaa tosi helposti ennakoimaan. Liikkeestä maahanmeno ok.
Nyt on ilmottauduttu villakoirien tokokurssille ja nuorten agilitykurssille. Ei millään malttais oottaa kumpaakaan-oispa jo toukokuu!
Vilillä on tänään synttärit hurjasti onnea vielä mun suosikkipojalle<3 Ja Sanilla on muuten uus pesukarhunraato joka on ihan huippuihana! Se toimii reenissä kun reenissä.
 

2 kommenttia:

  1. söötti sani :) pitäis löytää joku aidattu alue ettei tulis enempää näitä jännitysmomentteja ;D kiitti reeniseurasta!!

    VastaaPoista