keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

It’s okay, it’s under control

Paljon menoo ja reenejä on ollu neljän päivän sisään. Elikkä sunnuntaina suuntana oli agilityn sm kisat Jyväskylästä. Matka alko 5.20 kun Suvi kävi hakemassa mut kotiovelta ja matkalla napattiin kyytiin Alessa ja Veera. Perillä saatiin teltta erinomaiseen paikkaan ja ilma oli hyvä. Oli hienoo nähä suomenmestareita radalla ja kuinka ne sai vaikeissakin kohdissa pelastettua tilanteita. Reissussa meni koko päivä ja paluumatkalla olikin kaikki jo väsyneitä juttujen laadusta päätellen..Hieno matka oli ja kiitos tytöt seurasta!(:
Maanantaina kurssilla harjoteltiin kontaktiesteitä ja niiden parantamista. Sani alko palautuun juoksuista ja siihen saatiin hyvin vauhtia puomille ja aalle. Kontaktit lipsu muutamaan otteeseen Sanin innokkuuden takia. Laitettiin karvaleluun pitkä naru että lelu saatiin heiettyä ilman että siitä seuras pienimuotoista rallia. Keinulle pitäis vaihtaa taktiikkaa kun Sanin maahanmeno keinun päässä on niin hidas. 
Eilen tokossa alotettiin paikallaan istumisella jonka koko ajan Sani pysy paikallaan hievahtamatta. Kerran palkkasin. Paikkamakuussa pysy paikallaan vaikka Sanin rakastama kasvattaja kierteli koirien väleistä ja aiheutti häiriöö. Mentiin normaalista poiketen koirien luo takaa jossa S sitten hämäänty ja nousi seisomaan..Seuraamisesta maahanmeno ja seisominen oli hakusessa ilmeisesti reenitauon jälkeen. Ruutuun juostiin kyllä täysiä! 
Tänään kurssilla mentiin maxien SM rataa. Aluks tuntu toivottomalta, mutta parin epäonnistuneen ja keskenjätetyn kierroksen jälkeen päästiin Sanin kanssa maaliin nollalla! Säätämistä se oli osittain, mutta hirmu tyytyväinen olin Saniin näin huonon reenailun jälkeen. Yritettiin vielä myöhemmin rataa ja noin puolessavälissä S päätti että nyt tauko ja pissas radalle? Just kun oli hyvä tahti ja meno päällä. No sitten laitoin vielä putkeen ja koira sylikyydillä pois radalta. Loppuun otin vielä muutamat onnistuneet kepit. 
Illalla on vielä oman ryhmän reenit ja sitä ennen Sani saa levätä kunnolla. Toivottavasti ei oo ihan poikki.

1 kommentti: