sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Janakkala 29.7

Janakkalan kisoista kotiuduttiin kisakirja edelleen tyhjänä. Tuomarina Martti Salonen ja meillä oli kolme rataa joista kaks agilityrataa ja viimeinen hyppyrata.
Herätys oli 5.00 ja lähtö 5.30. Mukana oli Suvi, Alessa ja Veera, ja heti autossa todettiin porukka väsyneeks kun selvis että kaikki on nukkunut runsaat 3tuntia. Kisapaikalla oltiin ajoissa ja lähes heti alko sataan kaatamalla ja ukkonen jyris kokoajan. Ensimmäinen rata oli simppeli ja itse radalta tuli nolla, mutta heti selvis että yliaikaa 1,43s. Johtui tosiaan Sanin kökkimisestä aalla ja loppuradasta kun tuli ulos putkesta S ravisteli ja kyttäs ratahenkilöä. Mutta sanottakoon se että Sani teki varmaan elämänsä hienoimman keinun tällä radalla. Se juoksi vauhdilla päähän asti, anto tippua eikä ees pelästyny rämähdystä(: Oltiin virheistä huolimatta viidensiä.
Toinen rata oli jo haastavampi. Huomasin jo alussa että koko rata tulee oleen tahmeeta menoo. Sani nimittäin läähätti koko radan ja ittelläkin oli aika tukalat oltavat yhtäkkisestä trooppisestä ilmastosta. Onneks olin ratojenvälissä kerinny tankkaan vettä ja ruokaa. Alkurata oli sähellystä ja kepeillä tuomari nostikin ekan kerran kätensä kun olin itte myöhässä ohjaamassa oikeelle puolelle. Toinen virhe tuli keinulta jota ehdin jo ihastella. Sani vietti keinulla aikaa varmaan lähemmäks 10sekuntia ja tuli pois ilmeisesti ottamatta kontaktia. Harmi kun en tajunnu mennä viimesestä esteestä ohi niin ois tullu ees hylky 10vpn sijasta.
Viimenen hyppyrata (videoon tästä) ei ollu mahdoton ja Sani kulki siinä tosi hyvin! Onnistuin tekeen kaikki ohjaukset niinku pitikin (paitsi kepeille tuli vähän kiire ja sydän hyppäs kurkkuun, mutta käskyttämällä onnistu)! Takaaleikkasin 10 esteelle, koska tiesin sen onnistuvan muutamien edellisten reenien perusteella. Onneks oli tullu harjoteltua! Loppupuolella rataa Sani lipsahtinkin vääräle esteelle ja siitä HYL. Jo rataantutustumisessa kävi mielessä että Sani saattaa hakea väärän esteen ja tarkoitus oli näyttää vastakkaisella kädellä, mutta se unohtu siinä nollankiilto silmissä. Tänään huomasin että Sani oikeesti osaa jos se haluaa, ja tänään se teki parhaansa ja se riittää nyt(:
Eli loppujenlopuksi päivän saldona nolla nollaa, viis väsynyttä tyttöö ja yks päältäajettu lintu. Kiitos tytöt matkaseurasta, yks loistava reissu tuli taas tehtyä!
Takapenkkimatkustusta

2 kommenttia:

  1. hahah toi kuva :DDD ja veeran kommentit videolla XD huomaaks kuinka me luotetaan teihi, ku sani haki kepit nii kaikki yhteen ääneen: "OHO!!!" hahahahaaa :D

    VastaaPoista
  2. haha jep:D oon kans nuaranu noille kommenteille ihan älyttömästi:D

    VastaaPoista