sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Kuka voisi kellot seisauttaa ja ajan pysäyttää...

Näin vähän jäljessä, käytiin pari viikkoa sitten porukalla koirakylpylässä Hyvinkäällä. Matkassa mukana oli Suvi, Sara ja Alessa ja nelijalkaisia Sani, Vili, Fasu, Poco, Tex ja Netta. Auto tuli kirjaimellisesti täyteen kun kelpit oli peräkontissa, Fasu Saran jaloissa etupenkillä, puudelit takapenkillä kevythäkissä ja Netta yritti epätoivosesti koko matkan tunkee vuorotelle mun ja Alessan syliin. Perille päästyä koirille pelastusliivit päälle ja altaaseen. Puudelit sai alkuun opetusta ekasta uintikerrasta johtuen. Sani kyllä olis edellisenä kesänä menny uimaan ihan mielellään mutta en päästänyt sitä koska karva oli vielä sillon leijonaleikkauksella ja siinä ois ollu pieni homma föönata ja harjata. Nyt onneks ennen uimtireissua vedettiin Sanin karva koneella niin ei kestä kauaa kuivamisessa. Sani omas hienon uintityylin pylly syvällä vedellä ja etutassut joka uintiliikkeellä niin ylös että varmasti kaikki kastu. Siitä se vähitellen alko tajuaan ettei ookkaan kuolema kyseessä. Ihme kyllä seuraavana päivänä käytiin Suvin kanssa rannalla ja Sani ihan ui! Se haki lelua ihan innoissaan pedestä kuhan se ei menny liian kauas. Ehkä siitäkin vesipeto tulee!

Perjantaina mentiin Alessan kanssa reenaan niihamaan pientä rataa. Sani löys kentältä tennispallon joka oli puoliksi haljennu ja siitä kuulu kiva ääni! Se toimi hyvin ja motivoi Sanin kunnolla. Radalla oli tiukkoja käännöksiä ja niitä oli tarkotus opettaa Sanille. Takaaleikkauksetkin suju hyvin ja Sani juoksi lujaa! Alessalla oli pojat mukana ja kun teki viimestä vuoroa Pocon kanssa niin taivas repes ja vettä tuli ku saavista kaatamalla. Ei siinä vaihtoehtoja ollu kun lähtee koiria jäähdyttelemään. Lenkiltä tultua oltiin ku kaks uitettua rottaa ja kaikenlisäks oli vielä esteet keräämättä. Hienosti me selvittiin mutta harmi kun kukaan ei ollu ikuistamassa tätä tilannetta. Hyvä reeni saatiin vedettyä ei siinä mitään. Kiitos vielä Alessalle videoista ja reeniseurasta!
Tänään oltiin vielä vetämässä monipuolista reeniä porukalla. Aluks tehtiin taas flyballia, se suju jo loppuakohden paremmin kun Sani jo uskals laukasta pallon telineestä! Tokoa niin että otettiin paikkamakuu (melkein pysyttiin maassa), luoksepäästävyys jossa Sani oli hienosti, ja luoksetulo. Keinulle saatiin monta tositosi hyvää toistoo ja takaakierrot sujuu huomattavasti paremmin. Toi Alessa on kyllä joku ihmenainen kun se sai Sanilla onnistumaan noutoa vaikka Sani oli vapaana. Ale heitti kapulan ja Sani toi sen kiltisti ja päästi irti. Ei riitä ymmärrys koska Sani ei oo koskaan tuonu mulle noin kapulaa. Mutta eihän tätä voi ottaa kun vaan positiiviisesti(:

1 kommentti: