torstai 5. heinäkuuta 2012

Kisat 5.7

 Ensimmäisistä virallisista kisoista selvitty hengissä eikä ees niin huonolla menestyksellä mitä odotin!
Ekalta radalta 10, kepeillä haahuiltiin koska lopetin käskyttämisen ja aikavirhe. Alkurata suju hienosti ilman ongelmia ja kepitkin haki hyvin, ois vaan pitäny käskyttää koko keppirivistön ajan. Kontaktit otti superhyvin ja keinunkin meni vaikka jännitystä se tuottikin. Hidas se keinu oli mutt meni kumminkin! Renkaalle äkkijarrutus oli vähän kumma. Aikaisemmin renkaan kanssa ei oo ollu mitään ongelmaa. Heti pysähtymisen jälkeen Sani kyllä tuli renkaan nätisti. Muutama kaarros meni vähän pitkiksi. Loppurata oli pelkkiä hyppyjä.

Toiselta radalta sitten hyvä HYL johtunee hypystä joka ensin ohitettiin ja sen jälkeen hypättiin väärään suuntaan. Rata oli muuten hyvä ja Sanilla oli vauhtia paljon enemmän kun ekalla radalla. Se haki putkiin kaukaa ja irtos muutenkin hyvin. Renkaan kanssa ei ollu huolen häivää, vauhti oli varmaan yks tekijä. Lähdössä Sani nousi ravistelemaan ja otin sen suoraan siitä radalle enkä pyytänyt istumaan enää. 
Itte tykkäsin kummastakin radasta ja videot tulee kunhan jaksan siirtää ne koneelle. Sani pysy hanskassa kummankin radan oikeestaan kokonaan. Harmi vaan kun oli kummatkin niin pienestä kiinni virheittensä kanssa. Mutta tyytyväinen oon ja näähän oli vasta meijän ekat viralliset kilpailut joten tästä vaan kohti uusia kisoja(:
Kiitos vielä tukijoukoille kun jaksoitte mua ja kiitos Saralle kuvista ja Suville videoista!

4 kommenttia:

  1. jihuu ootte parhaita :)ps haluukko ottaa ton salasanajutun pois näistä kommenteista ku en saa siitä mitää selvää koskaa ;D

    VastaaPoista
  2. ja kukapa oli taaaaas oikeessa! ;)

    VastaaPoista